1 min læsningKlopp kryber til korset: Vi mangler en midtbanespiller

Jürgen Klopp har ombestemt sig. Liverpool har brug for forstærkning på midtbanen, inden transfervinduet lukker.

1 min læsning
Jürgen Klopp Liverpool transfermarkedet deadline midtbanespiller
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Crystal Palace - Anfield, Liverpool, Britain - August 15, 2022 Liverpool manager Juergen Klopp reacts REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Jürgen Klopp havde som udgangspunkt tænkt, at Liverpool-truppen var fuldendt.

Piben har dog fået en helt anden lyd nu, hvor tyskerens mandskab er hårdt ramt af skader især på midtbanen. Derfor kryber Klopp nu til korset.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det var mig, der sagde, at vi ikke havde brug for en midtbanespiller, og nu mangler vi en. I havde allesammen ret, og jeg tog fejl, lyder det fra Klopp til Sky.

På skadeslisten i Liverpool er Curtis Jones, Thiago Alcantara, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain. Med transfervinduets deadline-ur tikkende i baggrunden, er det ikke ligetil for manageren at finde en erstatning for de fire.

– Det skal være den rigtige. Nogle spillere er bare utilgængelige. Sådan er det, men hvis vi kan gøre noget, og vi har lyst til at rykke (på en spiller, red.), så er vi 100 procent overbeviste om det. Hvis ikke vi føler os overbeviste, så gør vi det ikke. Det er situationen.

– Vi arbejder faktisk konstant på de her ting, men der er forskellige grunde til, at det (en transfer, red.) ikke ender med at ske, siger Liverpool-manageren.

Medie: Dansker på blokken i disse fire storklubber

Mesterskabskandidaterne har fået en skuffende start på sæsonen med to point i banken efter de første tre spillerunder. Seneste skuffelse var 2-1 nederlaget til ærkerivalerne fra Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer