1 min læsningMedie: Dansker på blokken i disse fire storklubber

Den danske U21-landsholdsspiller tiltrækker angiveligt stor opmærksomhed blandt nogle af de største klubber i Europa. Et skifte kan komme på tale allerede i dette transfervindue.

1 min læsning
Matthew O'Riley er hot blandt store europæiske klubber
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Klopp, Arteta og Ten Hag er blandt de managers, der skulle have set sig varm på Celtic-danskeren Matt O-Riley.

Den 21-årige midtbanespiller har kun været i Celtic et halvt år efter sit skifte fra engelske MK Dons i januar. Men præstationerne i grøn og hvid i det skotske har nu fået klubber fra en endnu højere hylde til at vise interesse. Det mener ESPN at vide.

Et skifte kan komme på tale i dette transfervindue, hvis prisen er den rigtige.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Både Liverpool, Manchester United, Arsenal og Dortmund nævnes som de største klubber med et godt øje til danskeren. Men det er to andre klubber, der nævnes som mest sandsynlige destinationer, hvis et skifte skal falde på plads i dette transfervindue.

O’Riley vil til VM med Danmark: Det her kan hjælpe mig

Der er tale om nyrige Newcastle United samt Leicester City, men et eventuelt skifte kræver, at Celtics krav til prisen bliver mødt. Her mener ESPN at vide, at Glasgow-klubben kan blive fristet til et salg, hvis prisen ligger mellem 132 millioner kroner (15 millioner pund) og 176 millioner kroner (20 millioner pund).

Udover alle disse klubber skulle Wolfsburg og Lille også have haft scouts ude for at se på danskeren med den engelske baggrund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer