VM 2026

O’Riley vil til VM med Danmark: Det her kan hjælpe mig

Matt O'Riley drømmer stort, og til efteråret håber han på at kunne repræsentere Danmark ved VM i Qatar.

Matt O'Riley, Celtic, VM 2022 i Qatar, danske landshold, Champions League.
Foto: www.celticfc.com

Navnet Matthew Sean O’Riley, eller bare Matt O’Riley, har ikke umiddelbart en synderlig dansk klang over sig.

Det er da også først på det seneste, at de danske fodboldfans har fået øjnene op for Matt O’Riley. Står det til engelsk-danskeren, så skal der dog ikke herske nogen tvivl om hvem han er, når efterårets VM bliver skudt i gang.

Selvom det ikke er længe siden, at Celtic-spilleren fik debut på det danske U21-landshold, drømmer han nu om at komme med A-landsholdet til VM.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Matt O’Riley skiftede i vinter fra MK dons til Celtic, hvor han sidenhen har imponeret på den centrale midtbane. Det har også fanget Kasper Hjulmands interesse, der har været i kontakt med engelsk-danskeren.

Den 21-årige Celtic-spiller har derfor også sin andel i, at den skotske traditionsklub lige nu er godt på vej mod at vinde mesterskabet. Her har Celtic seks point ned til Rangers på andenpladsen med blot tre runder tilbage.

Netop det skotske mesterskab, og dermed et muligt Champions League-gruppespil, kan ifølge Matt O’Riley meget vel blive afgørende for hans chancer for at komme med Danmark til VM. Det fortæller han ifølge Celts Are Here til Celtic TV.

– Ja, det tror jeg. Jeg tror, at det vil gavne alle, der spiller Champions League-fodbold, og forhåbentlig præsterer på et godt niveau.

–  Men igen, og jeg ved godt, at det er irriterende af mig at sige det, men vi er ikke nået dertil endnu. Når vi gør det, skal jeg nok give et ordentligt svar på det, udtaler Celtic-danskeren.

O’Riley afslører danskkundskaber efter U21-debut: Jeg sang med på nationalsangen

Matt O’Riley har spillet 12 kampe for Celtic i den skotske liga siden sit skifte fra League One-klubben MK Dons i vinter. Her er det blevet til tre mål og to assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P