2 min læsningJacob Friis fik en kort snak med David Moyes efter slutfløjt: Vi talte om Thomas Gravesen

Jacob Friis og David Moyes talte ikke om den netop afsluttede kamp mellem Viborg FF og West Ham, men i stedet om landsholdslegenden Thomas Gravesen.

2 min læsning
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Torsdag blev det endegyldigt slået fast, at Viborg FF’s europæiske eventyr ikke fortsætter.

Efter to kampe mod West Ham måtte undertippede Viborg FF således se sig slået med 6-1 samlet. Torsdagens returopgør bød på et veloplagt West Ham-mandskab, der sejrede overbevisende med 3-0.

Kort efter slutfløjt kunne man så se Viborg FF’s cheftræner, Jacob Friis, og West Ham-manager David Moyes mødes til en kort samtale.

Her kunne man nok fristes til at tro, at samtalen handlede om selve kampen kort forinden – men sådan forholder virkeligheden sig ikke. De talte i stedet om Thomas Gravesen.

– Han sagde tak for kampen, og så talte vi lidt om, at jeg lige har læst en bog med Gravesen (Thomas, red.), som David Moyes jo har trænet og fået det bedste ud af.

– Så begyndte han at grine, og hvis vi havde haft længere tid, så kunne han nok have fortalt nogle sjove historier. Men det var sådan en lille venskabelig samtale – der var ikke det store i det, lyder forklaring fra Jacob Friis til campo.dk.

West Ham-manager efter to kampe mod Viborg FF: Dét har imponeret mig

Han nævnte ikke noget om jeres præstation?

– Narj, der var mere i forbindelse med den første kamp. Der kaldte Benrahma (West Ham-angriber, red.) lige på mig, og så skamroste han drengene, fordi han synes, at de spillede en god gang fodbold.

– Ja, det har jeg ikke engang fået fortalt spillerne, men det gjorde han. Så det er selvfølgelig fint – der er ingen, der tager skader af lidt ros.

David Moyes havde fornøjelsen af at være Thomas Gravesens manager i lige knap tre år fra 2002 til 2005 i Everton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer