3 min læsningWest Ham-manager efter to kampe mod Viborg FF: Dét har imponeret mig

West Ham-manager David Moyes var fuld af rosende ord rettet mod Viborg FF, efter de engelske Premier League-giganter torsdag sendte forrige sæsons danske oprykkere ud af europæisk fodbold.

3 min læsning
West Ham-Viborg FF
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Ikke mere europæisk fodbold til Viborg FF i denne omgang.

Det står klart, efter West Ham torsdag aften gæstede domkirkebyen, og nu kan rejse hjem med en samlet 6-1-sejr i bagagen efter at have sejret med 3-0 i Viborg.

Selvom Premier League-mandskabet på forhånd var udråbt som kæmpefavoritter til at snuppe pladsen i Conference League, og det samlede resultat velsagtens lever op til favoritværdigheden, har West Ham-manager David Moyes alligevel ladet sig imponere af Viborg FF.

– Jeg er virkelig imponeret over Viborgs setup og deres stadion. Jeg ved godt, at det lyder lidt… Sikkert fordi, det er et lille stadion, men for så lille et samfund, og så have så god støtte her, er imponerende.

– Jeg synes, det er et godt hold. De spiller på en måde, der er meget, meget god. Det giver måske ikke altid sejren, men det er en god vej at gå. De spillede virkelig godt på London Stadium i det første opgør, det bliver jeg nødt til at understrege. Der var vi lidt heldige at komme afsted med en 3-1-sejr, lyder det fra West Ham-manageren på pressemødet efter kampen.

Highlights: West Ham viste sig for stærke og slog Viborg FF

Men helt nøjagtig hvor gode, er Viborg FF? Hvordan ville de klare sig i engelsk fodbold?

– Det er virkelig svært at sige. Folk kigger nogle gange på premier League og siger, “wow, de er fantastiske” – og lad os være ærlige, meget af det er fantastisk, men der er også en anden del af det.

– Viborg spillede virkelig godt i dag, og deres fodbold var virkelig godt over to kampe. Måske, en anden dag, havde de scoret på nogle af de chancer, de havde. Men det er fodbold, og måske har vi bedre angribere, eller måske bedre forsvarsspillere – og det er måske derfor vi tog sejren. Men det er meget svært at vurdere, for niveauet er steget. Der findes ikke lette kampe i Europa længere.

Så er der trukket lod: Se alle CL-grupperne her

Selvom svaret fra David Moyes ikke ligefrem giver et klart billede af, hvordan han ville spå Viborgs chancer i engelsk fodbold, hersker der ingen tvivl om, at superligaens syvendeplads fra forrige sæson har formået at imponere Premier Leagues ditto.

Om ikke andet er Viborg FF’s europæiske eventyr slut, og fokus kan nu rettes fuldt ud mod Superligaen.

Her lyder næste opgave på en kamp mod oprykkerne fra Lyngby Boldklub søndag klokken 14.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer