1 min læsningSyngende overraskelse: Mon FCK-spillerne har fået søvn i nat?

F.C. København mødte i går en voldsom lydkulisse foran hotellet, hvor spillerne overnattede inden opgøret mod Trabzonspor.

1 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København ankom i går til hotellet i Trabzon forud for skæbnekampen mod Trabzonspor i Champions League-kvalifikationen.

Det var forventet, at F.C. København-spillerne går ind til noget af en lydkulisse i det tyrkiske på Şenol Güneş Stadium, hvor der er plads til godt 40.000 tilskuere.

Det var dog ikke forventet, at Jess Thorups tropper skulle sove med ørepropper i nat, da flere af hjemmeholdets tilskuere mødte op foran hotellet for at forstyrre spillernes søvn.

Helle Smidstrup fra TV3 SPORT kunne således berette, at spillerne blev budt velkommen klokken 23.00 i går af syngende, tyrkiske fans.

I kommentarsporet kan man endda se eksempler på flere videoer, hvor Trabzonspor-fans fyrer fyrværkeri af lige foran hotellet.

Foruden Trabzonspor-tilhængere er der er også set eksempler på lignende tendens i Danmark, hvor F.C. København-fans i seneste sæson forsøgte at påvirke PSV Eindhoven i ottendelsfinalen i Conference League.

Dog vandt PSV Eindhoven den kamp 0-4.

Lydinferno skræmmer ikke FCK-profil

Om det lykkes Jess Thorup og resten af F.C. København-mandskabet at holde tungen lige i munden, får vi svar på i aften klokken 21.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer