2 min læsningMedie: Newcastle sprænger banken og henter svensker i rekordhandel

Newcastle er angiveligt nået til enighed med Real Sociedad om et køb af svenske Alexander Isak i en rekordstor handel.

2 min læsning
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tchouaméni, Darwin Núñez og Casemiro – og dernæst Alexander Isak.

Sådan ser sommerens fire dyreste indkøb ud, såfremt der er hold i meldingerne om, at Newcastle og Real Sociedad er nået til enighed om Alexander Isak.

Det er den spanske avis El Diario Vasco, der var først med beretningerne.

Ikke nok med at den svenske angriber bliver sommerens fjerdedyreste handel, så er det samtidig en rekordstor handel for både Newcastle og Real Sociedad.

Således skulle Newcastle smide hele 70 millioner euro, svarende til 520 millioner kroner, for at hente Alexander Isak til Premier League. Prisen kan derudover stige med 37 millioner kroner igennem diverse klausuler, og Real Sociedad skulle desuden have sikret sig en videresalgsklausul på 10 procent.

Det er det dyreste indkøb i Newcastles historie, hvilket nok meget godt afspejler klubbens nye status som verdens rigeste, siden de nye ejere kom til i efteråret 2021.

Medier: United kigger på målmand i Bundesligaen og seværdig Premier League-profil

Det er dog ikke kun nyrige Newcastle, der slår rekorder med handlen.

Det er nemlig også Real Sociedads største salg nogensinde. Her har den svenske angriber formået at vippe Antoine Griezmann af pinden som den spanske klubs dyreste salg i historien.

Highlights: City smider point efter medrivende målfest i Newcastle

Handlen er endnu ikke officiel, men det forventes, at det blot er et spørgsmål om tid, inden Alexander Isak præsenteres i Newcastle-trøjen.

Den 22-årige angriber har nettet ni gange i 37 kampe for det svenske A-landshold, mens det er blevet til 44 mål i 132 kampe i Real Sociedad.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer