Highlights: City smider point efter medrivende målfest i Newcastle

Både Newcastle og Manchester City var kommet godt fra land i Premier League, hvor ingen af holdene endnu havde lidt nederlag. I dag krydsede de to hold klinger på St. James' Park.

To af Premier Leagues største økonomiske sværvægtere tørnede i dag sammen på St. James’ Park.

Begge hold gik ubesejrede ind til opgøret og har vist flotte takter i sæsonens første to runder. For Manchester Citys vedkommende kunne man spille sig op på ligaens førsteplads, mens Newcastle skulle forsøge at holde snor i ligaens øvrige tophold.

City var åbenlyst favoritter til opgøret, men opgøret skulle vise sig at blive mere medrivende, end man kunne turde forvente. En tidlig Manchester City føring blev vendt på hovedet til en pauseføring på 2-1 til hjemmeholdet, som endda kunne udbygge føringen i starten af anden halvleg.

Herefter skruede Manchester City bissen på. To lynhurtige scoringer af først Erling Haaland og så Bernardo Silva vendte igen kampen på hovedet.

På trods af massivt pres i kampens slutminutter, lykkedes det dog ikke for Manchester City at hive alle tre point med hjem, og de to hold må altså dele pointene efter et medrivende opgør på St. James’ Park.

Newcastle United 0-1 Manchester City (Gündogan 5′):

Newcastle United 1-1 Manchester City (Almiron 29′):

Newcastle United 2-1 Manchester City (Wilson 38′):

Newcastle United 3-1 Manchester City (Trippier 54′):

Newcastle United 3-2 Manchester City (Haaland 61′):

Newcastle United 3-3 Manchester City (Silva 64′):