2 min læsningFCM-sportschef: Denne sidegevinst kommer Capellas med

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, medgiver, at den nye FCM-cheftræner åbner muligheden for flere store spillernavne i klubben.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Dortmund, FC Barcelona og det danske U21-landshold.

Bevares, det er kun sidstnævnte, hvor FC Midtjyllands nye cheftræner, Albert Capellas, har stået i spidsen. I FC Barcelona var han således akademichef, mens han gjorde sig som assistenttræner i Dortmund.

Det ændrer dog ikke på, at han har tilbragt tid i nogle af de største klubber i verden – og dermed har nogle kontakter, som ikke alle cheftrænere i Superligaen går rundt med.

Spørgsmålet til FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, går derfor på, om det kan medføre en “sidegevinst” i forhold til spillerindkøb i fremtiden? Måske endda nogle endnu større navne til den jyske hede?

– Det er der ingen tvivl om. Når man nu har været dansk U21-landsholdstræner, så kender man jo de spillere, der er på vej frem. Han har også været i storklubber, og det kan man mærke, når man taler med ham. Han har et virkelig integreret netværk, lyder det fra sportschefen til campo.dk.

Ny FCM-træner løfter sløret: Forventninger til spillerne og ny spillestil

Selvom Albert Capellas netværk utvivlsomt er noget, man har skrevet sig bag øret i FC Midtjylland, understreger Svend Graversen dog, at det ikke har været det afgørende punkt, da de danske pokalvindere skulle finde Bo Henriksens afløser.

– Det er jo en sidevogn ved det her, som ikke har været afgørende, men som vi selvfølgelig er med på, at vi skal have en snak med ham om.

– Men på den korte bane handler det mere om, hvorvidt han ser noget i truppen, som vi ikke ser. Ser han pludseligt noget kvalitet, som vi ikke har set på samme måde, jamen så er det jo den snak, vi skal have. Så kommer alt det her med hans store netværk på den mere mellemlange til den lange bane, lyder det fra Svend Graversen.

I sin tid som landstræner for det danske U21-landshold, stiftede Albert Capellas bekendtskab med FCM-spillerne Nikolas Dyhr, Anders Dreyer og Gustav Isaksen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer