1 min læsningDansk avis: FC Midtjylland har ny cheftræner på plads – kontrakten er underskrevet

Efter længere tids søgen, har FC Midtjylland nu sin nye cheftræner på plads.

1 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland har ansat den 54-årige spanier Albert Capellas som ny mand i spidsen.

Det skriver B.T. tirsdag.

Dermed ser de danske pokalvindere ud til at have fundet afløseren for Bo Henriksen, efter man fyrede ham i slutningen af juli.

Kontrakten mellem FC Midtjylland og Albert Capellas skulle allerede være underskrevet, og den spanske træner har angiveligt fået en treårig aftale.

Albert Capellas er ifølge B.T.’s oplysninger selv kommet ud af kontrakten med FC Barcelona, hvor han indtil nu har været ansat som akademichef. FC Midtjylland slipper derfor for at skulle betale kompensation for at hente ham til klubben.

Udover at kunne pryde sit CV med den fornemme stilling i FC Barcelona, har Capellas også en fortid som dansk U21-landstræner og assistenttræner i Brøndby IF.

Medie: Her er FC Midtjyllands kommende træner

Henrik Jensen, der siden fyringen af Bo Henriksen har varetaget tjansen som cheftræner i FC Midtjylland, træder tilbage i sin rolle som assistenttræner, når Albert Capellas bliver præsenteret officielt i løbet af de kommende dage.

Albert Capellas får nok at se til hos sølvvinderne fra forrige sæson, efter de første seks kampe i Superligaen denne sommer blot har kastet seks point af sig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer