1 min læsningMedie: Her er FC Midtjyllands kommende træner

Det er en gammel kending af dansk fodbold, men også en eksotisk træner, der angiveligt overtager jobbet som cheftræner i FC Midtjylland.

1 min læsning
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland kan meget vel være på rov hos selveste FC Barcelona.

Ekstra Bladet skriver mandag, at cheftrænerløse FC Midtjylland bare er detaljer fra at kunne præsentere den tidligere danske U21-landstræner, Albert Capellas, som ny cheftræner.

Den 54-årige spanier skulle angiveligt være blevet enig med FC Midtjylland om en kontrakt for de kommende tre år.

Albert Capellas er i øjeblikket akademidirektør i FC Barcelona, men nu skulle et tilbud fra FC Midtjylland altså kunne lokke ham fra Ramblaen, La Masia og den nordøstspanske storby.

Ifølge BT var Capellas tilmed i Herning i sidste uge, hvor han og FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, holdt møde om det ledige trænersæde.

Sisto øjner exit fra FC Midtjylland: Jeg har 100 procent åbnet op for visse ting

Fra 1. juli 2014 til 31. december 2015 var Capellas assistenttræner for Thomas Frank i Brøndby, og spanieren er således slet ikke et ubeskrevet blad i dansk fodbold.

Ekstra Bladet skriver desuden, at FC Midtjylland forsøger at lokke Capellas fra FC Barcelona gratis, men selv skulle Capellas være meget ivrig efter igen at skifte sydens sol ud med nordligere himmelstrøg.

Der bliver i dén grad noget at arbejde på i FC Midtjylland for Capellas. Sidste sæsons sølvvindere har således blot vundet én ud af sæsonens første 10 kampe i Superligaen og Champions League-kvalifikationen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer