3F Superligaen

Pione Sisto: Det her har jeg drømt om

Pione Sisto er glad for sine 200 kampe i FC Midtjylland-trøjen, som blev opnået i lørdagens nederlag mod AGF.

Sisto
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Pione Sisto nåede en stor milepæl i lørdags, hvor FC Midtjylland tabte med 0-2 hjemme til AGF.

Her fik han nemlig sin kamp nummer 200 i den sort-røde trøje. Noget, han har drømt om i mange år. Det fortæller Pione Sisto selv i et interview på klubbens hjemmeside.

– Det er godt nok mange kampe. Det er vildt at tænke på, at man som lille i Tjørring havde forventet og håbet på, at man kunne spille i Midtjylland, og nu er endt med at spille 200 kampe. Det er jeg virkelig stolt over, og det er noget, der betyder meget for mig, siger Pione Sisto, der samtidig fortæller, at han igen er ved at nå sit topniveau.

Sisto øjner exit fra FC Midtjylland: Jeg har 100 procent åbnet op for visse ting

– Jeg synes personligt, jeg er ved at nærme mig mit topniveau. Det er det, der skal til, for at nå de mål, jeg har. Lige nu ser det rigtig godt ud, og jeg håber, det fortsætter.

– Det handler om at kunne håndtere det enorme pres, der er omkring sig. Som fodboldspiller skal man kunne præstere, når man kommer ind på banen. Det kræver først og fremmest, at man har troen på sig selv og er stærk mentalt.

Selvsikker Sisto: Jeg skal være den bedste, og det viste jeg

I øjeblikket er klubben inde i en mindre krise, hvor man er uden sejr siden slutningen af juli. Her vandt man med 1-5 på udebane i Odense. Også dette, har Pione Sisto en kommentar til:

– I øjeblikket går tingene imod os, og det må vi acceptere. Det er situationen lige nu, og vi skal arbejde benhårdt for at komme ud af den.

FC Midtjylland spiller næste gang mandag den 29. august, når Brøndby IF venter på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P