Effektive AGF forværrede FCM-krisen

FC Midtjylland sad på det meste af spillet, da AGF besøgte MCH Arena lørdag, men udeholdets effektivitet blomstrede og sænkede Ulvene.

AGF 0-1 FC Midtjylland lørdag Superliga Highlights.

Med blot seks point efter de første fem spillerunder af Superligaen havde FC Midtjylland hårdt brug for point, da AGF gæstede lørdag.

De formstærke aarhusianere forværrede dog situationen i Herning med to effektive scoringer til slutresultatet 0-2.

FC Midtjylland sad på første halvleg, men manglede skarphed gav ikke forløsningen. I sidste runde viste Yann Bisseck sin sparketeknik frem med et fremragende langskud, der samtidig gjorde ham til matchvinder.

Den tårnhøje tysker viste igen fine takter – denne gang med sin egentlig spidskompetence – først med sin fysik og kort efter med et hovedstød forbi en forsvarsløs Elias Olafsson i FCM-målet. Med fem minutter igen slog Mikael Anderson sømmet i midtjydernes kiste med en afrettet afslutning til 0-2.

Hjemmeholdet fandt aldrig et tilbagesvar frem, og AGF lander på en foreløbig andenplads, mens FC Midtjylland risikerer at ligge på en niendeplads efter spillerunden.