VM 2022

1 min læsningSchmeichel stadig sejrsløs i Nice

Danskeren har ikke fået den optimale start i OGC Nice, hvor danskeren efter endnu et nederlag søndag stadig har sin første sejr til gode.

1 min læsning
Foto: Jonathan Moscrop/AP/Ritzau Scanpix

Der har ikke været meget at prale af for Kasper Schmeichel, siden han tidligere på sommeren skiftede tilværelsen i Leicester City ud med den franske kyst i OGC Nice.

Søndag stod Schmeichel for tredje gang i buret for franskmændene, da modstanderen hed Clermont Foot 63, som seneste sæson med nød og næppe reddede skindet i Ligue 1, og for tredje gang kunne danskeren altså gå fra banen uden hverken sejr eller clean-sheet.

Et tidligt mål efter blot seks minutter af hjemmeholdets Saif-Eddine Khaoui afgjorde kampen, som endte med en regulær nedsmeltning fra Schmeichel og co, da først Mario Lemina og dernæst Jean-Clair Todibo så rødt i kampens slutminutter.

Dermed er Kasper Schmeichel stadig uden sejr i sine første tre kampe for franskmændene, som har kastet mange kritiske røster rettet mod danskeren af sig.

Særligt klubbens Conference League-kvalifikationskampen mod Maccabi Tel Aviv satte danskeren under luppen, da han ved israelernes kampafgørende mål blev fanget på mellemhånd.

Thomas Frank om den første tid i England: Jeg tænkte hvad fa’en?

Kasper Schmeichel får muligheden for at modbevise kritikken, når Nice på torsdag tager i mod Maccabi Tel Aviv i returopgøret i Conference League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer