2 min læsningEfter to tabte 3-0 føringer: Nogen tænkte ‘det må ikke ske’

Gustav Isaksen tror, at frygten for igen at tabe point var for meget til stede, da FCM spillede 3-3 mod AC Horsens i sidste spillerunde.

2 min læsning
FC Midtjylland 3-3 Horsens Lyngby
AC Horsen's Magnus Riisgaard Jensen sender bolden ind bag målmand Elias Olafsson i FCM's mål til slutresultatet 3-3 under superligakampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland i Horsens fredag den 12. august 2022. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland har ikke været til at gøre sig kloge på i deres forgangne to kampe i Superligaen.

Med to 3-0 føringer ved pausen har Ulvene formået at smide sejren mod begge oprykkere fra henholdsvis Lyngby, og senest da de mødte AC Horsens – begge til slutresultatet 3-3.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Stemningen efter sidstnævnte kamp var dermed helt i bund i FCM-truppen. Det fortæller profilen Gustav Isaksen til Campo.dk.

– Det var meget tomt at komme ned i omklædningsrummet. Der var ikke rigtig nogen, der vidste, hvad de skulle sige. Man er jo også sindssygt indebrændt. Jeg hader at tabe, og det ved jeg, at hele holdet gør, siger Gustav Isaksen til Campo.dk

Den 21-årige offensivspiller mener dog ikke, at FC Midtjyllands kollaps mod Horsens kom helt uden grund og peger på uheldige FCM-aktioner i kampen, samt at for mange spillere frygtede, at de endnu engang ville smide den ellers sikre føring.

– Det tænker jeg 100 procent, der er nogen, der har gjort – hvis jeg skal være ærlig. Jeg synes, at vi havde fint styr på det.

FCM-boss tættere på trænervalg: Vi har holdt samtaler

– Der var selvfølgelig nogle røde kort, der også fik en betydning, men det er klart, man bliver lidt bange, når de scorer til 3-1 og så 3-2… og så 3-3 til sidst. Så var det en genganger af ugen forinden, fortæller Isaksen.

– Det skal helst ikke ske. Det er fuldstændig vanvittigt, at det kan ske to gange, siger anfører Erik Sviatchenko og forsikrer, at truppen er klar til at rette op på det.

Lørdag kan midtjyderne revanchere, når de tager imod AGF klokken 16:00 på MCH Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer