1 min læsningFCM-boss tættere på trænervalg: Vi har holdt samtaler

FC Midtjylland nærmer sig en ny cheftræner med små skridt. Det fortæller sportsdirektøren, Svend Graversen.

1 min læsning
FC Midtjylland træner valg ny træner
FC Midtjyllands Sportschef Svend Graversen og cheftræner Bo Henriksen fejrer sejren i superligakampen mellem AaB og FCM på Aalborg Portland Park, lørdag 24. juli 2021. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Bo Henriksen modtog en fyreseddel i slutningen af juli, og FC Midtjylland har endnu ikke fundet den rette afløser.

Det er en lang og svær proces, men nu nærmer Ulvene sig i jagten på, hvem der skal stå i spidsen for mesterskabskandidaterne.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi er i en proces om at finde en ny cheftræner. Det er klart, at når man er i proces, så kommer man tættere og tættere på, men vi er ikke i mål endnu, lyder det fra sportsdirektøren i FCM, Svend Graversen, til Discovery+.

Faktisk er man nu så tæt på at finde en cheftræner, at man har afholdt møder med potentielle kandidater.

FC Midtjylland-stjerne bekræfter: Klar mod AGF

– Vi har fået nogle knockout-kriterier sat ind, og vi har også fået kategoriseret dem. Vi har også fået holdt nogle forløbende samtaler med trænere, hvor vi tænkte, at det godt kunne være en mulighed.

Henrik Jensen, der er FCM’s midlertidige cheftræner, har i stået i spidsen for klubbe i fem kampe, heraf tre i Superligaen, hvor det er blevet til en enkelt sejr og to uafgjorte.

I næste opgør møder FC Midtjylland AGF på hjemmebane lørdag den 20. august klokken 16:00. Se Campo.dk’s TV-Oversigt og hold dig opdateret på sendeplanen for kampe kampe i løbet af ugen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer