Premier League

Medie: Vild byttehandel under opsejling mellem Chelsea og Manchester United

En stor del af Manchester Uniteds fans har længe ønsket deres udskældte klubkaptajn borte - det kan nu blive en realitet.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Harry Maguire skal ud.

Således lyder den klare besked fra en stor del af Manchester Uniteds fans. Nu kan de mange fans måske se frem til at få deres ønske opfyldt.

I hvert fald skriver Daily Mail, at Chelsea skulle øjne muligheden for at hente den udskældte midtstopper til klubben. London-klubben skulle endda have forhørt sig om Harry Maguires “tilgængelighed”.

Daily Mail skriver videre, at Harry Maguire kan ende med at indgå i en byttehandel, der sender Chelseas Christian Pulisic den anden vej. Manchester United er tidligere blevet kædet sammen med den amerikanske offensivspiller.

Den britiske avis erfarer desuden, at Harry Maguire selv kunne ende med at være interesseret i en sådan byttehandel.

Det skyldes efter sigende, at Manchester United-manager Erik ten Hag overvejer at lade den 29-årige midtstopper starte ude mandag, når Manchester United tørner sammen med Liverpool i Premier League.

Skulle udsigten til spilletid generelt blive mindre for Harry Maguire, ville han derfor være åben overfor et skifte, da han gerne vil stå skarpt til efterårets VM i Qatar.

Medie: Manchester United overvejer at hente forstærkning hos Premier League-konkurrent

En stor del af årsagen til Chelseas interesse i Harry Maguire er, at man mangler spillere til det centrale forsvar i klubben, efter man først på sommeren måtte vinke farvel til både Andreas Christensen og Antonio Rüdiger, der nu gør hos de rivaliserende La Liga-klubber, FC Barcelona og Real Madrid.

Udover Harry Maguire, arbejder Chelsea angiveligt også på at hente Leicester Wesley Fofana til klubben. Hvis det lykkes, kan det risikere at sætte en stopper for Chelseas interesse for Harry Maguire.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P