2 min læsningThorup trods sikker sejr: Min barre er højere end det

Selvom F.C. København hev en sikker 0-3 sejr med hjem ude mod Lyngby, forventer Jess Thorup et højere niveau fra sine spillere.

2 min læsning
FCK Lyngby Jess Thorup reaktion
FCK træner Jess Thorup. Superligakampen mellem Lyngby og FC København i Lyngby fredag den 19. august 2022. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2022)

Efter en vaklende start revancherede F.C. København fredag aften i Superligaen med en sikker 0-3 sejr på udebane mod Lyngby.

Highlights: FCK viste klasseforskellen og udspillede Lyngby

Tidligt i anden halvleg lukkede og slukkede de forsvarende mestre kampen af til slutresultatet. Alligevel forventer cheftræner Jess Thorup at FCK-truppen leverer på et højere niveau fremover.

– Det var en meget kontrolleret indsats. Vi havde et mål med denne her kamp. Det var at få de tre point. Jeg vil dog sige, at min barre er højere end det, vi præsterede i dag. Specielt i første halvleg, siger Jess Thorup til TV3 Sport efter kampen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Lyngby var tæt på at udligne af flere omgange i de første 45 minutter, og det er netop et punkt, Thorup ønsker at slå ned på.

– Det er der, hvor jeg siger, at min barre er højere. Vi skal være der meget mere fra første halvleg af. Jeg er med på, at vi scorer mål og kreerer chancer, men jeg synes, at vi spiller lidt umodent. 

Overordnet set er FCK-træneren dog fuldt ud tilfreds med sejren og de tre point.

– Det, vi går ud og laver, er topprofessionelt. Vi tager de tre point. Vi får mulighed for at se nye spillere i spil, der griber chancen. Vi får mulighed for at lave udskiftninger. Så alt i alt en rigtig god aften, fastslår Jess Thorup.

Med sejren kravler FCK op på en foreløbig fjerdepladsen i tabellen inden næste runde. Her gæster de forsvarende danske mestre FC Nordsjælland søndag den 28. august.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer