Highlights: FCK viste klasseforskellen og udspillede Lyngby

Fredag aften viste F.C. København takter fra sidste års mesterskabssæson, da de udspillede oprykkerne fra Lyngby.

FCK lyngby Superligaen fredag
Superligakampen mellem Lyngby og FC København i Lyngby fredag den 19. august 2022.

Efter en skuffende start i Superligaen leder FCK efter genrejsning på udebane mod Lyngby fredag aften.

Løverne er kommet godt fra start, efter Viktor Claesson udnyttede et uopmærksom Lyngby-forsvar til 0-1 på en kontra. Lyngby har siden været farlige af flere omgange, men FCK har holdt resultatet til pausen.

Hjemmeholdet kom skidt ud til anden halvleg. Her flåede tidligere FCK-midtstopper, Andreas Bjelland, sin tidligere holdkammerat Pep Biel i græsset i feltet. Spanieren eksekverede selv på straffesparket til 0-2. Få minutter senere var Claesson igen skarp efter en omstilling til 0-3.

Lyngby formåede ikke at nedbryde FCK’s stærke defensiv, og de forsvarende mestre kørte sejren hjem på autopilot. Løverne hopper dermed op på en foreløbig fjerdeplads i tabellen med ni point.

Lyngby 0-1 F.C. København (Viktor Claesson, 15′)

Lyngby 0-2 F.C. København (Pep Biel, 49′)

Lyngby 0-3 F.C. København (Viktor Claesson, 53′)