1 min læsningMedie: Vertonghen ikke på blokken i FCK

Ifølge Tipsbladet er den belgiske landsholdsspiller ikke på vej til den danske hovedstad.

1 min læsning
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere torsdag forlød det, at FCK havde endnu et stort europæisk navn i kikkerten.

Den belgiske journalist Sacha Tavoleri kunne på Twitter fortælle, at både Club Brugge og FC København skulle være efter den tidligere Tottenham-profil, Jan Vertonghen, i Benfica.

Men Tipsbladet mener at vide, at FC København ikke har den rutinerede belgiske landsholdsspiller i kikkerten, som tingene står lige nu. Også selvom det ligner, at Vertonghen kunne være klar til et skifte snarest.

Vertonghen, der spillede hele otte sæson i Premier League for Tottenham og i 2019 var at finde i startopstillingen i Champions League-finalen, ser ud til at blive nedprioriteret i denne sæson og må sandsynligvis se sig til takke med en plads på bænken.

Og ifølge Tipsbladet skulle Benfica også være parate til at skibe den 32-årige stopper afsted, hvis muligheden for at skifte skulle byde sig.

Boomende badeland og mesterskab: FCK-koncern opjusterer forventninger

I den forgangne sæson var Vertonghen ellers ofte at finde i startelleveren hos den portugisiske storklub, som han tørnede ud for 38 gange i Liga Bwin og Champions League, hvor han blandt andet var med til at slå Barcelona 3-0.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer