1 min læsningBoomende badeland og mesterskab: FCK-koncern opjusterer forventninger

Parken Sport & Entertainment opjusterer forventningerne til årets resultat.

1 min læsning
FCK fans med badedyr i det 13 minut under superligakampen mellem FC København-AaB i Parken søndag den 22 maj 2022. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Parken Sport & Entertainment forventer nu at have en omsætning på over en milliard kroner i 2022. Det meddeler koncernen bag F.C. København i deres delårsrapport.

I rapporten bliver forventningerne til årets resultat også skruet op. Tidligere lød forventningen til overskuddet på 100-125 millioner kroner, nu er det i stedet 125-150 millioner kroner.

Koncernen begrunder det med flere ting – blandt andet boomende badeland og de realiserede resultater i årets første seks måneder. Her blev FCK som bekendt danske mestre og sikrede sig europæisk deltagelse.

– Ændringen foretages med baggrund i de realiserede resultater for de første seks måneder af 2022, herunder som følge af flere gæster i Lalandia, samt forventningerne til den resterende del af året.

– Forventningerne er baseret på F.C. Københavns deltagelse i gruppespil i UEFA Europa League, lyder det i rapporten.

Kryptisk FCK-boss om potentielle CL-millioner: Har en idé til, hvad de skal bruges til

FCK vandt 2-1 over Trabzonspor tirsdag aften i Parken, hvorfor en kvalifikation til Champions League-gruppespil ikke er en umulighed.

Hvis det lykkes med en kvalifikation til fodboldens fineste selskab, er det ikke utænkeligt, at forventninger til årets resultat skal opjusteres nok en gang.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer