1 min læsningKryptisk FCK-boss om potentielle CL-millioner: Har en idé til, hvad de skal bruges til

Såfremt F.C. København avancerer til Champions Leagues gruppespil, har sportsdirektøren 'PC' en idé om, hvad pengene skal bruges til.

1 min læsning
FC København FCK PC chamnpions League præmiesum.
Randers FC møder FC København i runde 8 i superligaen på Cepheus Park Randers, søndag den 12. september 2021. FCK's sportschef Peter Christiansen.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

F.C. København har tirsdag aften muligheden for at komme et skridt nærmere gruppespillet i Champions League.

Tyrkiske Trabzonspor er den sidste udfordring, og såfremt de danske mestre tager den samlede sejr efter de to opgør, venter der mere end selve deltagelsen ved det fineste europæiske selskab.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FCK’s lommer bliver fyldt med mere end 200 millioner kroner fra præmiesummer, og det kan blive startskuddet til flere sommertilgange inden transfervinduet lukker.

Det fortæller sportsdirektøren Peter Christiansen til TV3+ inden kampen mod Trabzonspor.

– Jeg er sikker på, at der er mange i bestyrelsen, der har en god idé til det (hvad pengene skal bruges på, red.), men jeg har nok også en idé til, hvad pengene skal bruges til, lyder det fra ‘PC’ til TV3.

HIGHLIGHTS LIVE: F.C. København går til pause med føring – se målet her!

Pengene kommer dog ikke i første række, når snakken falder på den mulige deltagelse i Champions League.

– Der er mange der snakker økonomi, koefficienter og ranking, men det her handler først og fremmest om at spille de her kvalifikationskampe til det ypperste i Europa. Alt det andet der kommer ved siden af og følger med – det er bonusser, og det er med til at udvikle klubben yderligere fremadrettet, understreger FCK’s sportsdirektør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer