2 min læsningAvis: Grønbæk-millioner brænder i lommen – AGF har kig på angriber

Ifølge Ekstra Bladet, kommer AGF til at bruge nogle af de mange millioner, som salget af Albert Grønbæk har indbragt Aarhus-klubben denne sommer - en hollandsk angriber et emne.

2 min læsning
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med to uger tilbage af transfervinduet i Danmark, har AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye, formentlig nok at se til.

I hvert fald skriver Ekstra Bladet, at AGF ikke har tænkt sig at ligge på den lade side de næste 14 dage.

Det skyldes især salget af Albert Grønbæk til norske Bodø/Glimt, der endte med at sende cirka 23 millioner kroner til Aarhus.

Skal man tro Ekstra Bladets oplysninger, kan AGF meget vel ende med at have spenderet mere end 35 millioner kroner, når transfervinduet lukker. Her forventes det, at Stig Inge Bjørnebye henter spillere for mellem 10 og 15 millioner kroner yderligere indenfor de næste to uger.

Uwe Rösler om AGF-profil: Efter en uge bad jeg klubben om at skrive en ny kontrakt med ham

AGF skulle angiveligt være interesserede i at hente endnu en angriber til klubben, og ifølge Ekstra Bladet er AZ Alkmaars Jelle Duin et emne hos De Hvii’e.

Den 23-årige angriber står blandt andet noteret for 10 kampe på det hollandske U19-landshold, og derudover fem kampe i den bedste hollandske række. Dertil er det også blevet til 88 kampe med 21 mål til følge i den næstebedste række i hollandsk fodbold.

Foruden den hollandske angriber, skriver Ekstra Bladet også, at AGF er på udkig efter en midtbanespiller. Her bliver Viborg FF’s Justin Lonwijk nævnt som en mulighed.

AGF indtager lige nu tredjepladsen i Superligaen efter de første fem spillerunder. Kun FC Nordsjælland har flere point end Uwe Rösler og co., mens Silkeborg IF indtager andenpladsen med en marginalt bedre målscore.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer