1 min læsningEkspert: Superliga-træner bør fyres – truppen har brug for noget nyt

Krisen kradser i OB, og står det til TV2's fodboldekspert, Mads Junker, så er det på tide at sige farvel og tak til klubbens cheftræner, Andreas Alm.

1 min læsning
Andreas Alm, OB.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fem kampe med et enkelt point til følge.

Det er den aktuelle status i OB, efter de søndag aften indkasserede sæsonens fjerde nederlag i en tandløs indsats på Brøndby Stadion.

Efterfølgende nægtede OB’s fodbolddirektør, Björn Wesström, at stille op til interview, såfremt han blev spurgt ind til cheftræner Andreas Alm.

Fodbolddirektørens manglende villighed til at stille op til interviewet, har kun givet ekstra gødning til spekulationerne om, hvorvidt Andreas Alm snart er fortid hos ‘de stribede’.

Mandag giver TV2’s fodboldekspert, Mads Junker, så sit besyv med. Og han er ikke i tvivl om, at OB bør skille sig af med Andreas Alm.

– Ja. Ganske enkelt. Truppen har allerede nu brug for noget nyt at se på, og sådan er det desværre for trænere i fodboldens verden. Det er deres lod, for det er dem, man kan skifte ud, fordi det er svært bare lige at skifte spillerne ud.

Campo mener: Ingen fartstriber på Fyn – OB spænder ben for sig selv

Foruden nederlaget mod Brøndby søndag aften, har OB tabt til AGF, FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Sæsonens eneste point kom i anden spillerunde, hvor man lykkedes med at spille 2-2 mod Randers FC.

Andreas Alm har indtil videre stået i spidsen for OB i 43 kampe, siden han blev hentet til den fynske traditionsklub forrige sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer