3 min læsningCornelius i Parken: Lige ved at gå forkert

Andreas Cornelius føler sig særdeles godt tilpas i Parken - måske også lidt for godt.

3 min læsning
Foto: Lisa Leutner/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. København, Atalanta, landsholdet og nu Trabzonspor.

Andreas Cornelius har spillet i Parken et hav af gange i løbet af sin karriere, og tirsdag gør han det igen.

Denne gang tørner han ud for de tyrkiske mestre, Trabzonspor, når han sammen med Jens Stryger Larsen og resten af klubben skal forsøge at vriste en plads i Champions Leagues gruppespil ud af hænderne på sin tidligere klub, F.C. København.

På mandagens pressemøde forud for kampen, var der ikke overraskende et stort fokus på den danske landsholdsangribers fortid hos morgendagens modstander.

– Det er altid særligt at vende tilbage som modstander her i Parken, lød det fra Andreas Cornelius, inden han fortsatte:

– Jeg har jo prøvet det flere gange, men det er lige før, jeg går forkert, når jeg skal finde udeholdets omklædningsrum.

– Jeg har spillet her i så mange år, at jeg føler mig hjemme her, og jeg føler mig godt tilpas uanset, om jeg kommer som ude- eller hjemmehold.

Godt nyt i FCK: Flere profiler træner med før Trabzonspor

Selvom Andreas Cornelius føler sig hjemme og godt tilpas i Parken, har han ikke tænkt sig at holde igen, hvis han ender med at banke et mål ind mod sin tidligere arbejdsgiver.

– Jeg regner da heller ikke med, at jeg bliver buh’et ud i morgen, men at fansene tager godt imod mig, og at vi får en fed kamp, og så må vi se, hvordan det ender. Jeg vil sikkert juble, hvis jeg scorer, men jeg vil hverken håne eller hovere over for FCK, men selvfølgelig vil jeg juble med mine holdkammerater.

– Vi tager gerne favoritværdigheden på vores skuldre, og vi skal gå videre over to kampe, men alt kan ske. Jeg forventer to svære kampe, og jeg ved, at FCK kan finde et højere niveau, end de har vist i Superligaen hidtil.

Transfer Center Live 2022: Sevilla byder tredje og sidste gang

Andreas Cornelius blev hevet op på F.C. Københavns førstehold tilbage i 2012, hvor han sidenhen spillede de næste fem år, kun afbrudt af et opholdt på seks måneder i engelske Cardiff. I 2017 gik turen til Atalanta.

I sin tid hos de danske mestre blev det til 61 mål i 176 kampe. I Trabzonspor står han noteret for 20 mål i 45 kampe.

Kampen mellem F.C. København og Trabzonspor bliver fløjtet i gang tirsdag klokken 21.00 i Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer