3 min læsningTuchel efter drama og rødt kort: Jeg troede, man kiggede hinanden i øjnene

Sindende var i kog, da Chelsea og Tottenham spillede 2-2 i en dramatisk affære på Stamford Bridge - Thomas Tuchel sætter ord på episoden, der førte til direkte rødt for både ham og Antonio Conte.

3 min læsning
Foto: Paul Terry/AP/Ritzau Scanpix

– Jeg troede, at når man gav hinanden hånden, så kiggede man hinanden i øjnene. Antonio (Conte, red.) var af en anden overbevisning.

Sådan lød den umiddelbare forklaring fra Thomas Tuchel, da han afgav interview til Sky Sports efter kampen.

Den omtalte situation udspillede sig kort efter slutfløjt, da Thomas Tuchel og Antonio Conte vanen tro gav hinanden hånden, sådan som managers altid gør det efter slutfløjt.

Tottenham-managerens manglende øjenkontakt blev dog for meget for Chelseas ditto, og Thomas Tuchel holdt derfor fast i Antonio Contes hånd, hvilket kun eskalerede situationen yderligere. Begge kamphaner fik derefter vist det røde kort.

– Der var mange følelser i spil. Han var glad da han udlignede, og jeg kom lidt op i det røde felt, men intet vildt, uddyber Thomas Tuchel.

Den tyske manager var generelt ikke begejstret for dommerens præstation i søndagens opgør, og han mener da heller ikke, at episoden burde have resulteret i et direkte rødt kort til både ham og Antonio Conte.

– Jeg synes, det var unødvendigt – men det var der mange ting, der var. Endnu en dårlig beslutning fra dommeren i dag.

I havde også et sammenstød tidligere i kampen. Hvad var problemet der?

– Intet problem.

Der var et sammenstød og I fik begge et gult kort? Der var et problem.

– Intet problem.

Vil du ikke snakke om det?

– Der er intet problem. Det er fodbold, det er følelser. Man går op i det. Der er ingen grund til kommentarer nu, og at opildne til mere. Det er spillet, det er Premier League. Vi er passionerede trænere på sidelinjen og vi elsker det.

Highlights: Drama, danskerscoring, drømmemål og sen udligning da Tottenham gæstede Chelsea

Thomas Tuchel bliver efterfølgende spurgt ind til, om han har tænkt sig at opsøge Antonio Conte for at råde bod på tingene.

– Hvis vi møder hinanden, så møder vi hinanden. Hvis ikke, så gør vi ikke. Det er ikke noget problem. Det handler om en fodboldkamp, kom nu lige. Det er mellem mænd, mellem to konkurrencemennesker, og der er ikke sket noget slemt.

Da interviewet i stedet bliver drejet over på kampen, ændrer Chelsea-managerens attitude sig 180 grader. Det viser sig nemlig, at der var problemer – med dommeren.

– Vi spillede fantastisk, og jeg er ked af at sige det, men ingen af målene (Tottenhams, red.) burde tælle. Absolut ikke. Der er kun ét hold, der fortjente sejren, og det er os.

Transfer Center Live 2022: Tottenham sender argentiner på lejeophold hos Villarreal

Med resultatet 2-2 og et enkelt point til hvert af de to mandskaber, har både Tottenham og Chelsea nu hentet fire point i sæsonens første to kampe.

Du kan se den omtalte episode i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer