2 min læsningErik ten Hag efter afklapsning: Vi har brug for nye spillere – kvalitetsspillere

Erik ten Hag var i et interview med Sky Sports kritisk overfor Manchester Uniteds spillertrup efter lørdagens nederlag. Han forventer nye spillere.

2 min læsning
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Erik ten Hag var klar i mælet efter den syngende lussing i form af et 4-0-nederlag til Brentford lørdag aften.

– Vi har brug for nye spillere – vi har brug for kvalitetsspillere. Vi arbejder på det, og vi gør alt hvad vi kan for, at overbevise dem om, at de skal skifte til os, sagde den hollandske manager efter opgøret til Sky Sports. Et interview du kan høre i artiklen her.

Allerede ved pausen viste måltavlen 4-0 til Brentford, og det gik ud over Lisandro Martinez, Fred og Luke Shaw, der alle tre blev flået ud efter de første 45 minutter af kampen.

Og United-manageren var også nådesløs, da han blev spurgt til, hvorfor det netop var disse tre spillere, der blev sendt ud på bænken.

– Jeg ville have skiftet de otte andre også, hvis jeg kunne.

Selvom især David de Gea er kommet i fokus for sin præstation i kampen, er Erik ten Hag ikke på jagt efter en syndebuk. Han fokuserer i stedet på, at det handler om at tage ansvar for Manchester Uniteds spillere.

– Det jeg bad dem om at gøre, det var, at de skulle spille med en tro på tingene og tage ansvar for deres præstation – hvilket de ikke gjorde.

– Vi bliver nødt til at indse realiteten og arbejde med det. Det er kun, når vi holder sammen og arbejder hårdt, at vi kan overkomme det.

– Som hold er vi inde i en svær proces. Man havde forventet en anderledes start. Vi gjorde det ganske fint (i preseason, red.) men hvad der er sket i fortiden, er blevet taget med ind i denne sæson, og det skal vi have lavet om på hurtigt, siger Erik ten Hag.

HIGHLIGHTS: Kæmpe United-kollaps i Brentford-storsejr

Manchester United holdt stand i anden halvleg, og kampen endte med en 4-0-sejr til Brentford.

Dermed har Manchester United fået nul point efter sæsonens to første kampe.

Næste opgave byder på et opgør mod Liverpool hjemme på Old Trafford mandag den 22. august.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer