1 min læsningOfficielt: Arsenal sender stopper til Serie A

Efter et halvårigt udlån til Udinese sender Arsenal nu endnu engang den 28-årige på lån i nok en Serie A-klub.

1 min læsning
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal har været bemærkelsesværdigt aktive i sommerens transfervindue, hvor Mikel Arteta og co blandt andet har sikret sig Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko hos den spanske managers tidligere arbejdsgiver, Manchester City.

Og nu er Arsenal igen aktive på markedet – denne gang i form af en afgang. Klubben sender nemlig den spanske stopper Pablo Mari på lån i den italienske Serie A hos AC Monza. Det melder den italienske klub torsdag på deres hjemmeside.

Den 28-årige spanier tilbragte den sidste halvdel af 21/22-sæsonen på lån hos Monzas Serie A-konkurrenter Udinese. Her blev det til 15 optrædener for italienerne, hvori han har imponeret nok til at tiltrække interesse fra AC Monza.

I Arsenal blev Mari aldrig den succes, man havde håbet på, da man i 2020 hentede stopperen til klubben. Spanieren nåede at spille 22 kampe for Nordlondon-klubben og var også en del af truppen, da Arsenal i 2020.

Eriksen evaluerer på Brentford-ophold: Det var en dejlig tid

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer