1 min læsningEriksen evaluerer på Brentford-ophold: Det var en dejlig tid

Forud for sin retur til Brentford Community Stadium med Manchester United fortæller Eriksen om hans "dejlige" tid med Thomas Frank og co.

1 min læsning
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Allerede på søndag venter der et gensyn med kendte ansigter for Christian Eriksen, når han sammen med Manchester United rejser til Brentford Community Stadium i et forsøg på at hente sæsonens første sejr mod dansker-klubben.

Det er første gang Eriksen skal tilbage til sin gamle hjemmebane efter han denne sommer skiftede til Manchester United. Og ud fra Eriksens egne ord at dømme bliver det et kærligt gensyn.

– Jeg havde en dejlig tid i Brentford. Det var selvsagt ikke et ligeså langt ophold, som de andre kontrakter, jeg har haft, men Brentford hjalp mig alt, hvad de kunne, så jeg er taknemmelig for alt, hvad de har gjort, fortæller Eriksen til MUTV.

Eriksen og resten af Manchester United fik en skuffende start på Premier League-sæsonen, da man tabte 1-2 til Brighton på eget græs i sæsonens første runde.

Leicester-træner inden Arsenal-opgør: ‘Arsenal har nået et nyt niveau’

Som sagt får danskeren mulighed for både at rette op på hans holds dårlige sæsonstart og samtidig gøre det onde ved hans tidligere holdkammerater, når man lørdag klokken 18:30 møder Brentford på udebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer