2 min læsningBrøndby-boss efter europæisk exit: Det er lidt noget lort

Ifølge Niels Frederiksen står han overfor lidt af et puslespil, når han skal sammensætte en trup af den 'tyndslidte' Brøndby-trup.

2 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby IF led en bitter skæbne, da de torsdag aften måtte afslutte deres europæiske kampagne efter straffesparkskonkurrence.

Og med et europæisk exit og tre nederlag i streg i Superligaen, ser det sort ud for Niels Frederiksens tropper.

På trods af nederlaget var Niels Frederiksen egentlig godt tilfreds med hans spilleres præstation på banen til aften, men i sidste ende var man i følge cheftræneren også i dele af kampen oppe mod overmagten.

– Jeg synes ikke, jeg kan sætte en finger på, det som spillerne leverer inde på banen, jeg synes, de leverer en rigtig fin præstation. De giver alt, hvad de har. Men det er klart, at i momenter, der ser vi også, at der er kvalitetsforskel, fortæller Frederiksen til TV2 Sport.

Mindre positivt så Frederiksen på det arbejde, der nu ligger foran ham, hvor der ifølge ham selv venter noget af en opgave med en trup, der er ‘tyndslidt’.

Brøndby slået ud af Europa i straffesparkskonkurrence

– Det er lidt af et puslespil. Vi skal jo finde ud af, hvem der er fysisk friske til at spille den næste kamp, som vi har allerede på søndag. (…) Og det er klart, at spillerne er brugte og specielt nogle af dem, som vi ikke har kunne skifte ud med, og vi fik også nogle skader i dag. Det er lidt noget lort for at sige det på godt gammeldags dansk, fortæller Brøndby-træneren yderligere til TV2 Sport.

Som sagt skal Brøndby allerede i aktion igen på søndag, hvor Superliga-bolden igen ruller på Brøndby stadion klokken 16:00. Her får Niels Frederiksen og co besøg af OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer