1 min læsningBekræftet: Begge Viborgs West Ham-opgør vises på dansk tv

Det er torsdag aften blevet bekræftet, at Viaplay Group har købt rettighederne til begge Viborgs kampe mod West Ham.

1 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

De danske sportskanaler har indtil videre holdt fingrene fra Viborg FF’s udebanekampe i deres første sæson i Europa i over 20 år.

Men denne gang er modstanderen for stort et navn til, at kanalerne har kunne holde sig i skindet.

Torsdag aften kan sofbold.dk nemlig bekræfte, at Viaplay Group har købt rettighederne til Viborg FF’s skæbnesvangre dobbelt-opgør mod den traditionsrige Premier League-klub, West Ham United, i Conference Leagues sidste kvalifikationsrunde.

Producenterne kom i stormvejr, da FC Midtjyllands Champions League-kvalifikationskamp på udebane mod Benfica ikke blev vist på dansk tv, inden TV Midtvest tog sagen i egen hånd og købte rettighederne på dagen.

Noget tyder altså på, at Viaplay Group har taget kritikken til sig, eller at West Ham var for stor en godbid til, at tv-producenten har kunne holde fingrene fra rettighederne til kampen, som begge bliver vist på TV3+ henholdsvis den 18. og 25. august.

Viborg-boss løfter sløret: Kan sikre 20 millioner på europæisk eventyr

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer