2 min læsningViborg-boss løfter sløret: Kan sikre 20 millioner på europæisk eventyr

Det er ikke så summer, der spilles om, når Viborg FF skal prøve kræfter med West Ham United om kvalifikation til Conference League.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter Viborg FF i går sikrede sig videre avancement i kvalifikationen til Conference League, da B36 Thorshavn endegyldigt blev ekspederet ud af den tredje kvalifikationsrunde, venter der noget af en mundfuld i fjerde runde, hvor West Ham United fra Premier League venter.

En opgave noget nær umulig opgave for Viborgenserne, der ikke bliver spået store muligheder for sejr, der ellers ville sikre Viborg en plads i gruppespillet i Conference League.

Og at det både er en vigtig og kæmpestor kamp for Viborg FF kan også aflæses på pengesummen, der spilles om. En sejr sikrer nemlig de grønblusede et betydeligt millionbeløb. Det afslører Viborgs sportsdirektør, Jesper Fredberg, til Ekstra Bladet.

– Jeg mener, at det giver os i starten af 20 millioner kroner, som er garanteret, fortæller Fredberg til Ekstra Bladet.

Men Viborg-bossen er da også bevidst om, at der er tale om en ekstraordinært svær opgave, som kræver toppræstationer fra Viborg-spillerne og en regulær off-day fra den engelske traditionsklub.

Viborg klar til West Ham efter kneben sejr

– Der er ikke ret mange, der vil give os store procenter over to kampe for at gå videre mod dem. Det er nogle kampe, hvor vi skal ramme den lige i røven, og de andre skal helst ikke have deres bedste dag på kontoret, men det er det, der er spændende ved fodbold. Alt er muligt, fortæller Fredberg.

Det dobbelte kvalifikationsopgør løber af stablen den 18. og 25. august med første opgør på London Stadium og returopgør i Viborg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer