2 min læsningAaB-angriber: Her skal jeg forbedre mig

AaB's Anosike Ementa er overbevist om, at scoringerne nok skal komme, hvis han fortsætter det hårde arbejde. Specielt et sted vil angriberen gerne forbedre sig.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB er ikke startet som ønsket i denne sæson. Kun et point af 12 mulige er det blevet til for Lars Friis’ tropper, der ligger næstsidst i Superligaen.

Men det ryster ikke nordjydernes angriber Anosike Ementa, der er overbevist om, at scoringerne nok skal komme.

– Jeg vil sige, at jeg er den station, som man kan spille op på og holder i bolden, som smækker den ud til siden eller får den lagt af. Det er en af mine forcer. Og så har jeg også en fin fart og et fint drev med bolden, siger angriberen til campo.dk og fortsætter:

– Så er der det med at komme i feltet, som selvfølgelig skal blive endnu bedre. Men jeg er sikker på, det nok skal komme. Jeg arbejder hårdt og fortsætter i kampene, så jeg er sikker på, at målene nok også skal komme.

– Hvad får du at vide af Lars Friis og resten af trænerteamet, som du skal arbejde på?

– Helt klart hovedspillet kan jeg godt udvikle på. Det er blevet bedre, men det kan sagtens blive endnu bedre. Når man er så høj, er det en kæmpe force, hvis man er god med hovedet. Det der med at komme i feltet og gøre ondt på modstanderen – hvis jeg gør det, kan det gøre mig til en langt bedre spiller.

AaB-anfører efter endnu et nederlag: Det gør mindst lige så ondt i vores hjerter

AaB og Anosike Ementa møder i næste Superliga-runde FC Nordsjælland på søndag klokken 16.00, hvor Anosike Ementa skal forsøge at få hul på målbylden mod Superligaens duks.

Du kan se hele videointerviewet med Anosike Ementa øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer