2 min læsningAaB-anfører efter endnu et nederlag: Det gør mindst lige så ondt i vores hjerter

AaB's anfører, Lucas Andersen, har forståelse for de mange AaB-tilskuere, som ikke var tilfredse med præstationen mod Silkeborg IF.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AaB har fået en forfærdeligt start på Superligaen, hvor det kun er blevet til ét point i de første fire kampe. Mandag aften kunne nordjyderne indkassere endnu et nederlag, da Silkeborg IF vandt 3-1.

Efter kampen fangede campo.dk en noget slukøret Lucas Andersen, der blev hos de medrejsende AaB-fans efter dommerens slutfløjt.

– Det gør mindst lige så ondt i vores hjerter, når vi løber i det hver dag. Vi træner for weekenden og vil gerne levere et flot resultat.

Hvad siger du til tilskuerne helt konkret?

– De efterlyser jo, at vi kæmper for klubben. Og hvis der er en ting, jeg gør, så er det at kæmpe for klubben. Jeg har fået min fodboldopvækst i klubben, og AaB er min klub. Det er utrolig emotionelt, og det gør ondt. Det synes jeg, var vigtigt at få kommunikeret, sagde Lucas Andersen til campo.dk.

Samtidig understreger Lucas Andersen, at alle spillere kæmper for logoet på brystet.

– Jeg er sikker på, at folk giver alt, hvad de overhovedet har. Lige pt. har det ikke været nok. Vi har ikke haft nok kvalitet på bolden. Vi har ikke været kyniske nok – heller ikke i vores eget felt, og det er bare oftest der, hvor fodboldkampe bliver afgjort. Det skal ændres drastisk lynhurtigt.

Highlights: AaB udklasseret af storspillende Silkeborg

Efter dommerens slutfløjt blev mange spillere fra AaB og flere fra staben stående foran udeholdets fans.

– Vi har brug for alle mand. Vi har brug for dem på lægterne for at komme videre og få ændret tingene. Det er lige så meget af respekt for dem. Vi vil gerne vise, at vi sætter utrolig meget pris på dem. På udebane har de været helt fantastiske.

Det er nu 117 dage siden, AaB vandt deres seneste fodboldkamp. Dengang hed modstanderen Brøndby IF.

AaB og Lucas Andersen har mulighed for at revanchere nederlaget, når de på søndag tager imod Superligaens førerhold, FC Nordsjælland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer