2 min læsningThomas Frank: Derfor henter vi Damsgaard

Mikkel Damsgaard har skrevet under på en femårig aftale med Premier League-klubben Brentford, som menes at have givet i omegnen af 150 millioner kroner for landsholdsspilleren.

2 min læsning
Mikkel Damsgaard Thomas
Foto: Frank Augstein/Reuters/Ritzau Scanpix

Én enkelt dansker mere, og så er der status quo i Brentford.

Mikkel Damsgaard erstatter Christian Eriksen i Premier League-klubben Brentford, og dermed er der næsten lige så mange danskere i klubben, som da sidste sæson sluttede.

Foruden Mikkel Damsgaard er Luka Racic vendt tilbage fra sit lejeophold i HB Køge, mens Christian Eriksen, Jonas Lössl og Mathias ’Zanka’ Jørgensen har forladt den engelske klub.

Manager Thomas Frank er ikke i tvivl om, hvor Mikkel Damsgaard passer ind hos holdet fra den nordvestlige del af London.

– Vi mener, at Mikkel kan spille som en af vores ottere i et 4-3-3-system eller som tier. Han kan også spille som wing. Vi kommer til at bruge ham på den måde, hvor vi får mest ud af han offensive kvaliteter. Så er det vigtigt, at han er en spiller, som vil passe ind i vores omklædningsrum. Han er en super karakter, han vil arbejde hårdt, han vil arbejde for holdet, og han ønsker at udvikle sig, lyder det fra Frank.

Officielt: Landsholdsdarling skifter til Thomas Franks Brentford

Mikkel Damsgaard brød for alvor igennem den internationale fodbold-lydmur ved sidste sommers EM-slutrunde, men efterfølgende ødelagde en drilsk skade store dele af sidste sæson for den klejne dansker.

– Mikkel er en spiller, som har vist sit potentiale hos FC Nordsjælland og i Sampdoria så vel som ved EM sidste sommer, hvor han havde en fantastisk turneringen for Danmark. Han har været uheldig med skader det seneste år, men vi har allerede set, at han er en ekstremt dygtig spiller, som kan løbe med bolden og flytter den godt. Han er klar over rummene omkring sig og er god med ryggen mod mål. Han vil gerne spille fremad, og det kan både ved at aflevere eller drible, lyder det analyserende fra Thomas Frank, der heller ikke er i tvivl om, at der kommer direkte output på købet af den 22-årige dansker.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Mikkel er i stand til at skabe og score mål, og han har evnen til at drible forbi modstandere. Det er et stort aktiv at have i truppen. Han kommer til at skabe chancer for os, og han er fantastisk til at komme ud af snævre rum med bolden, og det kommer vi til at nyde godt af, lyder det fra Frank.

Mikkel Damsgaard kan potentielt debuterer allerede lørdag, hvor Brentford tager imod Manchester United hjemme på Brentford Community Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer