2 min læsningLindstrøm efter Real-nederlag: Der skal noget træning til

Jesper Lindstrøm fra Eintracht Frankfurt understreger, at Real Madrid var for stor en mundfuld i onsdagens Super Cup, som spanierne vandt 2-0.

2 min læsning
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm og Eintracht Frankfurt har fået en hård start på sæsonen, hvor den sydtyske klub først tabte til Bayern München i weekenden, mens de onsdag aften tabte 2-0 til Champions League-vinderne fra Real Madrid.

Selvom Eintracht Frankfurt havde flere gode optræk til chancer, måtte de se sig slået af de forsvarende spanske mestre, der viste sig for stærke over 90 minutter.

Efter kampen fangede Luna Christofi Jesper Lindstrøm, der kaldte opgøret en belønningskamp, efter den flotte Europe League-kampagne i seneste sæson.

– De spiller på first touch, hver gang de får den. Og så er de hurtige spillere. De har spillet mange af de kampe her. Det er vores første gang. Det er et godt hold. Som vi snakkede om inden kampen, så er det en belønningskamp for den flotte sæson, vi havde sidste år i Europa League, siger Jesper Lindstrøm.

Alligevel peger Jesper Lindstrøm på, at Eintracht Frankfurt gerne vil nærme sig Real Madrids niveau. Og den slags kommer ikke af sig selv.

– Vi må bare træne endnu hårdere, for vi vil gerne spille på det her niveau. Men der skal noget træning til i hvert fald.

Frankfurt bekræfter: Der er flere interesserede i Lindstrøm

For blot 14 måneder siden spillede den danske landsholdsspiller Superliga i Brøndby IF, mens han nu har taget et kvantespring i europæisk topfodbold.

For første gang i klubbens historie er Eintracht Frankfurt en del af gruppespillet i Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer