2 min læsningFrankfurt bekræfter: Der er flere interesserede i Lindstrøm

Jesper Lindstrøms første sæson i Bundesligaen blev intet mindre end en succes, og det har naturligvis gjort det danske talent til et interessant emne hos flere klubber.

2 min læsning
Foto: Sascha Steinbach/EPA/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm havde en skrækkelig dag på kontoret fredag.

Her blev han pillet ud i pausen, da Eintracht Frankfurt tabte med 1-6 hjemme mod Bayern München i sæsonens første bundesligakamp.

Det var dog alt andet end symptomatisk for Jesper Lindstrøms tid i Eintracht Frankfurt, hvor han kom til fra Brøndby IF forrige sommer.

Her endte hans debutsæson som en stor succes, hvor han blandt andet blev kåret til årets debutant i Bundesligaen, samtidig med at han spillede en vigtig rolle i Eintracht Frankfurts mere eller mindre sensationelle triumf i Europa League.

Danskerens præstationer er da heller ikke gået ubemærket hen. Det fortæller sportschef i Frankfurt, Markus Krösche, til Viaplay, hvor han bekræfter interesse for danskeren fra flere klubber.

– Ja, det er helt normalt. Han er en ung fyr, han har udviklet sig meget og havde mange gode kampe i forrige sæson, så det er helt normalt, at andre klubber er interesserede i sådan en spiller. Men jeg tror, det er vigtigt, at han bliver i Frankfurt for at tage det næste step. Han kan spille regelmæssigt på vores hold, men han har en stor fremtid foran sig, lyder det fra Fankfurt-bossen.

Markus Krösche forsøger da heller ikke at skjule sin begejstring for den 22-årige dansker.

– Han havde en virkelig god sæson sidste år. Han havde lidt problemer med at vænne sig til intensiteten og tempoet i kampene i begyndelsen, men han har forbedret sig meget. Han er hårdtarbejdende og virkelig professionel, og han sluttede sæsonen virkelig godt af sidste år, hvor han var en vigtig spiller i vores store triumf i Europa League. Vi er meget glade for ham.

Lykkelig Mané efter storsejr i Bundesliga-debut: Kun én forskel i forhold til Liverpool

Selvom forrige sæson var nærmest én lang succeshistorie for ‘Jobbe’, kan både danske- og Eintracht Frankfurt-fans godt begynde at glæde sig til denne sæson. Hvert fald ifølge den tyske sportschef:

– Sidste år scorede han ikke så mange mål, men det tror jeg, at han kommer til i denne sæson. Han er en virkelig god spiller, og han kommer til at blive endnu bedre, fordi han arbejder hårdt. Han har en masse potentiale, og er en vigtig del af vores hold.

Jesper Lindstrøm nåede 65 kampe med 15 mål og lige så mange assists til følge i Brøndby IF. I Eintracht Frankfurt er det siden skiftet forrige sommer blevet til seks mål og ni assists i 41 kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer