1 min læsningFrankfurt-træner inden Super Cup: Vi vil til Frankfurt med endnu et trofæ

Trods en svær opgave for de tyske Europa League-vindere er målet klart: De er der for at vinde.

1 min læsning
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

I aften venter opgøret mellem vinderne af de to store europæiske turneringer fra den forgangne sæson i UEFA Super Cup. Her mødes Eintracht Frankfurt, som vandt Europa League i foråret, og Real Madrid, de nuværende Champions League-mestre.

På papiret er der en klar favorit i den spanske gigant, men det holder ikke Frankfurt-manager, Oliver Glasner, fra at have store ambitioner for opgøret.

Frankfurt bekræfter: Der er flere interesserede i Lindstrøm

– Vi vil agere fra et kompakt forsvar og spille med selvtillid, stor passion, entusiasme og god attitude. (…) Jeg tror virkelig på, at vi kan skabe problemer for Real. Målet er klart: Vi vil til Frankfurt med endnu et trofæ, forklarer Glasner ifølge klubbens hjemmeside på pressemødet forud for kampen.

– Vi ser virkelig frem til kampen. Det er præmien for at have vundet Europa League. Når du spiller mod vinderne af Champions League, er det klart, at modstanderen kommer med en masse kvalitet. Vi vil gøre vores bedste, fordi vi vil kunne konkurrere med det her hold. Vi er ikke bange, men fulde af forventning, fortæller Glasner yderligere.

Senest, Frankfurt var i aktion, var også mod et hold af Real Madrids kaliber. Her fik Europa League-vinderne ørerne i maskinen, da de tyske mestre fra Bayern München var på besøg og tog fra Frankfurt med en sejr på 1-6.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer