3F Superligaen

Falk: Brøndby-kampen sætter barren

F.C. København ændrede med 4-1-sejren over Brøndby sæsonstarten fra dårlig til lunken.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København gik ind til søndagens københavnerderby med en dårlig sæsonstart i bagagen.

Tre point i lige så mange kampe var det blevet til, men der er ingen kur mod en dårlig sæsonstart som en 4-1-sejr mod de evige rivaler fra Brøndby.

Sejren kom i hus efter en ganske overbevisende F.C. København-præstation, og den skal gerne danne grundlag for resten af sæsonen.

– Det er en virkelig vigtig kamp for os! Vi viste højt niveau mod Brøndby og leverede en meget stærk præstation. Den sætter også barren for os, og det er det niveau, vi skal op på mod Randers igen. Lykkes vi med det, så kommer vi også til at gøre det rigtigt svært for modstanderen, lyder det fra den vikarierende anfører Rasmus Falk.

F.C. København og Randers ligger i skrivende stund side om side på femte- og sjettepladsen i Superligaen, og selvom Randers kommer til hovedstaden som ubesejrede, så skal Parken være med til at lave om på den statistik.

– Fokus er på at finde det stabile høje niveau både med og uden bold og sætte Randers under pres. Vi ved, at der kommer mange i Parken igen fredag, og det er meget positivt for os i forhold til, at vi gerne vil have en høj intensitet i vores spil.

– Det hjælper fyldte tribuner med, så vi håber, at folk er klar til at komme i Parken fredag aften, lyder det fra den 30-årige fynbo.

Efter en sæson, der særligt midtvejs var præget af skader, har Rasmus Falk fået en fin start på sæsonen med startpladser i alle F.C. Københavns fire kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P