1 min læsningHighlights: AaB udklasseret af storspillende Silkeborg

Sejren var kun på 3-1 og kunne have været meget større, da Silkeborg sendte AaB hjem med nederlag.

1 min læsning
Superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB i Silkeborg mandag den 8. august 2022.

JYSK Park dannede mandag aften ramme om fjerde rundes sidste superligaopgør. AaB havde ikke vundet en superligakamp siden april, mens hjemmeholdet fra Silkeborg har fortsat bronzetakterne fra seneste sæson, hvorfor Lars Friis og co. stod overfor en svær opgave.

Silkeborg kom ud i dominerende facon, og hvis ikke det var for AaB’s målmand Josip Posavec, kunne cifrene have været meget slemmere end de 3-1, som Silkeborg-sejren endte på.

Fra første fløjt viste Silkeborg sig som det bedst spillende mandskab, og et stort spilovertag førte også til flere chancer. Alligevel skulle Mathias Ross have sidste fod på Silkeborgs føringsmål, da en misset clearing endte med Silkeborg-føring ved pausen.

Efter 15 minutters spil af anden halvleg fandt Nicolai Vallys plads bag AaB-forsvaret. Friløberen blev afsluttet med et chip, der efterlod Posavec i AaB-målet uden chance. Netop Posavec var af flere omgange medvirkende til, at AaB ikke kom bagud med mere end 2-0.

Fem minutter før tid var AaB-indskifterne Milan Makaric og Kasper Kusk farlige, da et Makaric-indlæg fandt en helt blank Kusk i bagrummet. Et hårdt hovedstød gik modsat af Nicolai Larsen og pyntede kortvarigt på resultatet, inden Tonni Adamsen lukkede og slukkede ballet med 3-1 til Silkeborg i kampens overtid.

Derved holder silkeborgenserne fast i andenpladsen, hvor de stadig har to point op til førerholdet fra FC Nordsjælland.

Silkeborg 1-0 AaB (Mathias Ross selvmål, 43′):

Silkeborg 2-0 AaB (Nicolai Vallys, 60′):

Silkeborg 2-1 AaB (Kasper Kusk, 85′):

Silkeborg 3-1 AaB (Tonni Adamsen, 92′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer