2 min læsningAaB-træner inden mandagsbrag: Vi skal møde Danmarks bedstspillende hold

Ifølge Lars Friis venter der ikke nogen nem opgave for Aalborgenserne, når de i aften tørner sammen med Silkeborg. Alligevel tror AaB-træneren på succes for nordjyderne.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der er lagt op til en kamp mellem Superligaens top og bund, når AaB mandag aften gæster Jysk Park i Silkeborg, hvor ligaens nummer to tager i mod nordjyderne, som er at finde på ligaens 11. plads.

Derfor venter der selvsagt en svær opgave for Lars Friis’ tropper, som stadig er på jagt efter sæsonens første sejr inden mandagskampen i Superligaens fjerde spillerunde.

Og forud for kampen anerkender AaB-træneren også den kvalitet Silkeborg kommer med, men mener også, at der er tro på tingene i AaB-lejren.

– Vi skal møde det hold i Danmark, der spiller bedst fodbold i øjeblikket, og vi skal møde et hold med stort momentum. Vi har lagt en plan for, hvordan vi skal ødelægge det og få det maksimale ud af den kamp. Jeg glæder mig meget, og der er stor tro på tingene fra drengene, og de træner godt, fortæller Friis til Nordjyske.

Men på trods af de fine ord om aftenens modstander, ser Friis også ridser i lakken hos Silkeborgenserne, som han mener, hans hold kan udnytte til deres fordel.

United-legende: Glazer-familien skal sælge klubben nu

– Silkeborg er så dygtige til det, som de gør. Der er ikke rigtig nogen, som har formlen for at lukke dem 100 procent ned. Der er nogle ting, som de kan tumle med, som vi har kigget på, men vi afviger ikke fra vores koncept, fortsætter Friis til Nordjyske.

Mandagskampen sparkes i gang klokken 19:00 i aften og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer