1 min læsningUnited-legende: Glazer-familien skal sælge klubben nu

Gary Neville er ikke begejstret for Manchester Uniteds ejere. Selv mener United-legenden, at Glazer-familien skal sælge klubben prompte.

1 min læsning
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden den stinkende rige Glazer-familie overtog aktiemajoriteten i Manchester United i 2005, har der været langt mellem et kærligt forhold fra fans til ejere.

Familien er sjældent til stede, når Manchester United spiller, og klubbens fans har af flere omgange ytret stor utilfredshed med ejere og ledelse.

I den forbindelse mener Manchester United-legenden Gary Neville, der aldrig har spillet fodbold for andre klubber end Manchester United, at klubben ikke længere skal være på amerikanske hænder.

– Vi snakker om spillerne… tiden er kommet for Glazer-familien til at sælge fodboldklubben. Tiden er inde. Det er nu, lyder det fra Gary Neville.

Gary Neville nåede i sin aktive fodboldkarriere at spille knap 600 kampe for Manchester United, hvorfor det er en klub, der står eksperten meget nært.

Gary Neville har også været assistentræner for det engelske landshold, ligesom han har stået i spidsen for Valencia i en kort periode uden den store succes.

Du kan se videoen med den kontante melding fra Gary Neville nederst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer