2 min læsningTuchel bekræfter: Alonso tæt på Barcelona

Marcos Alonso var ikke en del af det Chelsea-hold, der lørdag slog Everton i Premier League-åbneren, og det er der en ganske god grund til.

2 min læsning
Foto: Sam Navarro/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

Han har været i Chelsea siden 2016, og indtil videre er det blevet til 212 optrædener for London-klubben.

Det kan dog nemt vise sig, at kamptallet stagnerer på de 212 optrædener for spanske Marcos Alonso, for han er nemlig tæt på at forlade Thomas Tuchel og Chelsea. Det bekræfter den tyske manager lørdag.

– Han forsøger at forlade os, og vi har accepteret hans ønske, og derfor gav det ikke mening at sætte ham på banen i dag. Under andre omstændigheder ville han have været på banen, men jeg mener, at det var det rette at gøre, lyder det fra Tuchel ifølge The Independent.

Det var Marcos Alonso selv, der bad om at blive udeladt fra Chelsea-truppen lørdag, og med tanke på, at Chelsea fredag hentede en anden spansk venstreback i Brighton i form af Marc Cucurella, lader et skifte til at ligge lige for.

Dermed ser Chelsea ud til at miste endnu en forsvarsspiller til den spanske klub, efter ’Barca’ tidligere på sommeren hentede Andreas Christensen kvit og frit.

Marcos Alonso er født i Madrid og har spillet ungdomsfodbold i Real Madrid, ligesom han i 2010 fik debut for kongeklubben. Både hans far og farfar har spillet landskampe for Spanien, men hvor farfaren repræsenterede Real Madrid, spillede faren for Atletico Madrid og FC Barcelona.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Som erstatning for Christensen har Chelsea hentet Kalidou Koulibaly i Napoli, men det betyder ikke, at englænderne er færdige på transfermarkedet.

– Hvis vi kan lave tilføjelser, så gør vi det. Vi er åbne for alt, og jeg mener, at vi kan bruge ny energi, nye ben og friske input for at ramme et nyt niveau. Hvis ikke, så presser vi dette hold, men jeg synes, at vi kunne bruge noget mere kvalitet. Det arbejder vi på, lyder det fra Thomas Tuchel.

Chelsea har tidligere på sommeren hentet den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling i Manchester City.

Timeline

Notifications

Notifikationer