2 min læsningOptimistisk Shaw: Vi skal vinde trofæer

Luke Shaw ser frem til den kommende Premier League-sæson, hvor han mener, at holdet skal tage det næste skridt og kæmpe med om trofæer.

2 min læsning
Foto: Chalinee Thirasupa/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har fået sig en ny manager i form af hollandske Erik ten Hag, som har overtaget det varme trænersæde efter Ralf Rangnick.

Netop den udskiftning på trænerfronten er noget, som Luke Shaw glæder sig over.

– Jeg tror helt bestemt, at vi bevæger os i den rigtige retning under Erik ten Hag. Han er tydeligvis kommet med sine ideer og struktur og forvetninger til, hvad han regner med – både som hold men også som person, siger Luke Shaw til klubbens hjemmeside.

Manchester United har ikke vundet en titel siden 2017, hvor holdet vandt Europa League med en finalesejr på 2-0 over Ajax Amsterdam. Nu håber Luke Shaw på, at klubben igen kan spille med om titler.

– Jeg tror, at vi som hold skal sigte højt, og jeg tror, at vi sigter højt ved at vinde trofæer. Det er længe siden nu. Under en ny ledelse tror jeg helt sikkert, at det er noget vi skal stile efter. Vi er nødt til at sigte højere.

Også kulturen i klubben skulle være ændret, siden Erik ten Hag overtog roret. Noget som Luke Shaw har bemærket i preseason.

Kontrakt til 2025 – Målmand slagter Manchester United

– Vi kommer alle godt ud af det med hinanden. Vi er som en familie. Jeg tror, det er vigtigt. Jeg tror, vi er nødt til at skabe en form for familieatmosfære.

Manchester United indleder Premier League-sæsonen søndag den 7. august, når Brighton gæster Old Trafford.

Timeline

Notifications

Notifikationer