2 min læsningLykkelig Mané efter storsejr i Bundesliga-debut: Kun én forskel i forhold til Liverpool

Sadio Mané har fået en drømmestart i Bayern München, hvor de sydtyske giganter har scoret 11 mål i sæsonens to første kampe.

2 min læsning
Sadio Mané, Liverpool, Bayern München.
Foto: Matthias Rietschel/Reuters/Ritzau Scanpix

To mål i to kampe.

Det er fakta for Sadio Mané, der denne sommer valgte at vinke farvel til Liverpool i jagten på nye udfordringer.

I stedet tørner han nu ud for de sydtyske giganter, Bayern München. Her blev det til en 6-1-sejr ude mod Jesper Lindstrøms Eintracht Fankfurt i sæsonens første bundesligakamp, hvor Sadio Mané kom på måltavlen efter en lille halv time.

Forrige weekend kom senegaleseren ligeledes på måltavlen, da Bayern München vandt den tyske Super Cup med 5-3 over RB Leipzig.

Efter fredagens storsejr blev Mané bedt om at sætte ord på forskellen mellem sin nye klub og Liverpool – og den er faktisk ikke særlig stor, mener han.

– Forskellen er ikke så stor. Men systemet i Liverpool var selvfølgelig anderledes. I Liverpool spillede vi 4-3-3, og her spiller vi 4-2-2-2.

– Ærligt, så synes jeg, at det er den eneste forskel. Men udover det, så presser vi som vi gjorde i Liverpool, og vi kan lave hurtige kontraangreb, siger han til TV3 Sport.

Highlights: Bayern slagtede Frankfurt i sæsonåbneren

Sadio Mané forsøger da heller ikke at lægge skjul på, at han er mere end tilfreds med opholdet i sin nye klub indtil videre.

– Jeg nyder virkelig at spille i Bayern München. Gutterne gør det hele nemmere for mig.

– Vi spiller det bedste fodbold indtil videre. Og jeg synes, at det er specielt at spille i Bayern München, så jeg tror ikke, at jeg kan tillade mig at brokke mig.

Den 30-årige stjerne er noteret for 120 mål og 48 assists for Liverpool i 269 kampe, mens statistikken i Bayern München nu lyder på to mål i to kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer