1 min læsningNyt vinter-VM? Trekløver vil have VM tilbage til Mellemøsten i 2030

Vinterens VM-slutrunde bliver sin første på den årstid, men et nyt vinter-VM kan vente i den nærmeste fremtid.

1 min læsning
This picture taken early on August 4, 2022 from the Gulf waters off Qatar's capital Doha shows a view of 974 Stadium, formerly knows as Ras Abu Aboud, which will host matches of the FIFA football World Cup 2022. (Photo by MUSTAFA ABUMUNES / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

VM i Qatar 2022 bliver første gang, at den prestigefyldte turnering skal afvikles om vinteren, men det bliver ikke nødvendigvis den sidste.

En trekløver bestående af Grækenland, Egypten og Saudi-Arabien planlægger at byde på værtskabet for VM i 2030. Det skriver det egyptiske medie Cairo24.

Med det egyptiske og saudi-arabiske klima in mente er det ikke utvivlsomt, at VM i 2030 kunne blive til endnu et vinter-VM. Selvfølgelig med den anke, at værtskabet tilfalder trekløveret.

Den saudiarabiske hovedstad, Riyadh, ramte i gennemsnit knap 39 grader som højeste punkt på termometeret i julidagene, med temperaturer op til 45 grader på enkelte dage.

Gennemsnittet for højest målte temperatur var i Cairo noget mere humant med 32 grader, mens den egyptiske hovedstad enkelte dage ramte 36-37 grader.

Flere andre har dog også lagt billet ind på værtskabet for VM i 2030. Spanien og Portugal meldt sig i en duo, og Marokko har sagt, at de er klar på delt værtskab med Spanien og Portugal eller et samlet nordafrikansk bud.

100 år siden første VM: De samme værter vil have VM hjem

Derudover har Uruguay, Argentina, Paraguay og Chile i fællesskab budt på slutrunden, mens et østeuropæisk bud fra Rumænien, Grækenland, Bulgarien og Serbien også er offentliggjort.

Slutteligt har Sydkorea ifølge Forbes udtrykt interesse i at lave et bud på værtskabet til slutrunden sammen med Nordkorea.

Timeline

Notifications

Notifikationer