1 min læsningAgent: Cornelius kunne være FCK-spiller nu

F.C. København var angiveligt ganske lune efter at hente Andreas Cornelius tilbage til klubben sidste sommer, da Parma rykkede ud af Serie A.

1 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København møder tirsdag den 16. august tyrkiske Trabzonspor i den afgørende kvalifikationsrunde om at komme i Champions League.

De forsvarende tyrkiske mestre har Andreas Cornelius på holdkortet, som i weekenden afgjorde den tyrkiske Super Cup med to scoringer for Trabzonspor.

I en længere beretning på Facebook løfter Andreas Cornelius’ agent, Per Steffensen, sløret for, at den målfarlige dansker sagtens kunne være havnet i F.C. København igen.

– Sidste sommer, da Andreas (Cornelius, red.) var rykket ud af Serie A med Parma, var et skifte uundgåeligt. Der var kontakt med FCK, som var interesseret, men syntes handlen ville blive for dyr. Og det var jo suverænt deres valg, skriver Per Steffensen på Facebook.

Det endte selvsagt ikke med et retur til F.C. København for Andreas Cornelius på daværende tidspunkt men i stedet et skifte til Trabzonspor, hvor den danske måltyv i seneste sæson kvitterede med 15 ligamål.

Foruden interesse fra F.C. København, har Andreas Cornelius altid været en eftertragtet herre, hvis man skal tro Per Steffensen. Således melder fodboldagenten om stigende interesse fra internationale klubber.

Ambivalent Cornelius: Det er lidt ærgerligt

– I den periode Andreas Cornelius har været seniorspiller (2012-), har der ALTID været interesse for ham fra udenlandske klubber. Og i alle transfervinduer.

Om Andreas Cornelius kan gøre det onde ved sin barndomsklub, må tiden vise, når det første opgør udspiller sig i Parken.

Timeline

Notifications

Notifikationer