2 min læsningOfficielt: Kasper Schmeichel forlader Leicester efter 11 år

Kasper Schmeichel er fortid i Premier League efter 11 år i Leicester. Det meddeler klubben på sin hjemmeside onsdag aften.

2 min læsning
Kasper Schmeichel klapper
Kasper Schmeichel har været i Leicester i 11 år. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichel skifter onsdag aften til OGC Nice. Det bekræfter Leicester City på deres hjemmeside.

Dermed bliver den danske landsholdsmålmand holdkammerat med både Kasper Dolberg og Aaron Ramsey, der netop også er skiftet til den franske klub fra Juventus.

35-årige Schmeichel har igennem sine 11 sæsoner i Leicester opnået 478 kampe for klubben, hvor han vandt The Championship, Premier League, FA Cup samt Community Shield.

Hvad det har kostet den franske klub ved rivieraen vides ikke, da beløbet Schmeichel er skiftet for ikke oplyses, men ifølge normalt pålidelige Fabrizio Romano har franskmændene betalt én million pund eller knap ni millioner for danskeren.

Romano melder også, at Schmeichel har skrevet under på en treårig kontrakt med Nice.

Hos Leicester er det efter 11 års samarbejde et vemodigt exit. Samtidig fortæller bestyrelseformand Aiyawatt Srivaddhanaprabha, at den danske landsholdskeeper for evigt vil være en del af Leicester-familien.

Journalist: Brentford øger buddet på dansk landsholdsdarling

– Det er tydeligt for enhver, der har set Kasper spille, at han har givet alt til Leicester, hver eneste gang han har været på banen, siger bestyrelsesformanden og fortsætter.

– Oplevelserne som er delt mellem ham, klubben og fansene i løbet af de sidste år sørger for, at han altid vil være en del af Leicester-familien, siger Leicesters bestyrelsesformand Aiyawatt Srivaddhanaprabha til klubbens hjemmeside.

Timeline

Notifications

Notifikationer