2 min læsningAvis: Så meget koster Brøndbys nye angriber

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, er det ikke en hel billig herre, som Brøndby er ved at hente til klubben.

2 min læsning
Sebastian Andersson, Brøndby IF, Brøndby, hvor meget betaler Brøndby for Sebastian Andersson?
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brøndby har de seneste sæsoner kunnet smide et par millioner i sparegrisen hist og pist.

Med salg af spillere som Mikael Uhre, Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup, er det nu tid til at slå sparegrisen i stykker for at opfylde ønsket fra fans og cheftræner Niels Frederiksen; der skal en ny angriber til.

Selvom der formentlig stadig vil være penge til overs, er det alligevel en ikke helt ubetydelig sum, som Brøndby nu angiveligt er ved at sende i retning af Bundesligaen.

TV3 Sport skrev således tidligere onsdag, at Brøndby IF er i fuld færd med at hente FC Kölns 31-årige angriber, Sebastian Andersson.

Nu skriver Ekstra Bladet, at klubben fra vestegnen, ifølge deres oplysninger, er villige til at betale intet mindre end ti millioner kroner for svenskeren.

Medie: Han bliver Brøndbys nye angriber

Selvom det formentlig lyder som mange penge for en 31-årig angriber med otte mål i sine 44 kampe for FC Köln for nogen, er det et betydeligt lavere beløb, end hvad den tyske klub hentede ham for tilbage i 2020.

Her måtte FC Köln således diske op med hele 50 millioner kroner, da man købte Sebastian Andersson i Union Berlin, i kølvandet på en sæson, hvor svenskeren fik netmaskerne til at blafre 12 gange.

Dermed ser Brøndby altså ud til at hente ham hele 40 millioner kroner billigere, end hvad tilfældet var for to år siden.

Det er angiveligt blot et lægetjek, der mangler at blive bestået, inden aftalen falder på plads og Sebastian Andersson kan præsenteres som ny spiller i Brøndby IF.

Timeline

Notifications

Notifikationer