2 min læsningSilkeborgs Salquist: Gad vide hvad det kan blive til

En 2-0-sejr over Brøndby søndag aften sender Silkeborg op på ligaens førsteplads, og for bronzevinderne fra Søhøjlandet begynder de så småt at drømme store drømme.

2 min læsning
Silkeborg Salquist Brøndby sejr
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Det var langt fra den mest overbevisende sejr i klubbens historie, men det er de formentlig ligeglade med i Silkeborg.

Sidste sæsons bronzevindere slog søndag aften Brøndby 2-0, og dermed lægger de sig, i hvert fald midlertidigt, i spidsen for Superligaen.

– Det er dejligt, for det holdt hårdt, vi var ikke skidegode, men alligevel vinder vi 2-0, og det er virkeligt dejligt. Det siger bare, at vi er kommet langt, og vi står et godt sted, som vi også gjorde, da vi sluttede sæsonen, men vi skal bygge endnu mere på, for gad vide hvad det så kan blive til, sagde Tobias Salquist efter kampen til 3+.

Direkte adspurgt om de kan forbedre sidste sæsons bronzemedaljer er den blonde Silkeborg-forsvarer en smule mere vævende i sit svar, for særligt to ting kan få stor betydning for holdet.

– Det bliver svært, der er interesse hele tiden for alle vores spillere, så lad os se efter den 1. september, hvordan vi står, for vi har også Europa, det bliver svært, men vi gør selvfølgelig alt for det, lyder det fra Salquist.

Highlights: Silkeborg til tops efter sejr over Brøndby

Forsvarsspilleren er selv en af de spillere, der skulle være interesse for, og måske netop derfor vil han ikke love, at han og klubbens øvrige spillere bliver for at bygge videre på den imponerende form.

– Det kunne også være spændende, men der er også noget andet der kalder for nogen her, det er jeg sikker på, lyder det med et smil fra forsvarsspilleren.

Silkeborg kan miste førstepladsen, hvis FC Nordsjælland mandag kan fortsætte sin sejrsstime, der lige nu lyder på to sejre i to kampe, mod Lyngby.

Timeline

Notifications

Notifikationer